گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

اعزام امن ۶۰ هزار زائر از ۱۱ فرودگاه کشور به کربلا تاکنون| زائران برای انجام تشریفات پروازی به‌موقع در فرودگاه‌ها حاضر شوند

  • کد خبر: ۱۲۵۱۶۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
اعزام امن ۶۰ هزار زائر از ۱۱ فرودگاه کشور به کربلا تاکنون| زائران برای انجام تشریفات پروازی به‌موقع در فرودگاه‌ها حاضر شوند
فرمانده پلیس فرودگاه‌ها با اشاره به آمادگی پلیس فرودگاه برای خدمت رسانی به زوار اربعین گفت: تاکنون حدود ۶۰ هزار مسافر از ۱۱ فرودگاه به کربلای معلی اعزام شده اند که از این تعداد بیش از ۵۰ هزار زائر در امنیت کامل به کشور بازگشته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محسن عقیلی با اشاره به فعالیت شبانه روزی قرارگاه تاکتیکی خطوط هوایی ابوذر اربعین حسینی اظهار داشت: با تمهیدات پیش بینی شده توسط پلیس فرودگاه، برگزاری جلسات تعاملی با ارگان‌های دست‌اندر‌کار در اعزام زائران اربعین، به لطف خداوند این عملیات گسترده و حساس به بهترین شکل در حال برگزاری است.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری فراجا خاطرنشان کرد: پلیس فرودگاه با راه اندازی قرارگاه تاکتیکی خطوط هوایی ابوذر و دریافت تدابیر سلسله مراتب فرماندهی و همکاری با دیگر نهاد‌های فرودگاهی، تمام توان عملیاتی خود را در خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به زوار اربعین حسینی (ع) به کار گرفته است.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید براینکه، تمامی اقدامات لازم برای تامین امنیت زائران در فرودگاه‌های کشور پیش‌بینی و انجام گرفته است، افزود: پیش از اجرای ماموریت اربعین جلسات توجیهی و آموزشی متعددی برای کارکنان برگزار و وظایف هربخش و هر یک از کارکنان به دقت مشخص شده تا هیچ گونه خلاء امنیتی در حوزه ماموریتی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۶۰ هزار مسافر از ۱۱ فرودگاه به کربلای معلی اعزام شده اند که از این تعداد بیش از ۵۰ هزار نفر در امنیت کامل به کشور بازگشته اند به زائران توصیه کرد: با توجه به خیل عظیم متقاضیان برای اعزام به نجف اشرف، طوری برنامه ریزی شود که زائران گرامی برای انجام تشریفات پروازی به موقع در فرودگاه‌ها حاضر شوند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: همانطور که در رسانه‌ها اطلاع رسانی می‌شود در فرودگاه‌ها هیچگونه فروش بلیت به مقصد کشور عراق انجام نمی‌شود لذا ضروری است تا تمامی زائران قبل از حضور در فرودگاه از مراجع معتبر بلیت تهیه نمایند و با توجه به تاخیر‌های احتمالی در پرواز، قبل از مراجعه به فرودگاه از طریق اطلاعات پرواز از زمان دقیق پرواز خود مطلع شوند.

سردار عقیلی در پایان با تقدیر از تمامی کارکنان پلیس فرودگاه‌های سراسر کشور که در ماموریت اربعین حسینی (ع) به صورت شبانه‌روزی مشغول انجام وظیفه هستند ابراز امیدواری کرد این عملیات حساس و مهم با همکاری همه ارگان‌های دست اندرکار با بهترین نتیجه به پایان رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->